Blijf op de hoogte

Ik ben niet van plan dit blog regelmatig bij te houden. De ene maand zal ik niets schrijven, de andere 5 keer per week. Wil je gewaarschuwd worden voor nieuwe stukjes, abonneer je dan per email (geregeld door Google Feedburner, je email adres wordt voor niets anders gebruikt):

Voer hier je email adres in:

2 gedachten over “Blijf op de hoogte”

  1. Hoi,

    Ik zat tijdens de lunch bij jou aan tafel. Naast jou zat een dame die graag meer met wordpress en onderwijs wil gaan doen. Weet jij nog hoe zij heette? Kan ik die naam namelijk aan Kaj Rietberg doorgeven!

    Leuk om jou blog met zoveel informatie over WordCamp te lezen. Zie dat sommige pagina’s echt omgezet moeten worden naar pagina’s om meer bezoekers te trekkken!

    Goed weekeind, Ruben Woudsma

    1. Ik weet niet meer hoe ze heette jammer genoeg. Over dat omzetten van posts naar pages: dat blijft wat mij betreft een kwestie van smaak en van hoe je het vervolgens implementeert. Essentieel is vooral dat populaire onderwerpen extra links moeten krijgen. Dat kan je regelen door pagina’s te maken van posts, maar het kan ook anders.

Reacties zijn gesloten.